Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/zenithoptimedia.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/zenithoptimedia.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Om os - Få info om kommunikationsbureauet ZenithOptimedia

Om os

Zenith er et kommunikationsbureau med ekspertise i indkøb af medier. Vores engagement og vores nysgerrighed er nøglen til, at vi kan levere kreativitet og ROI for vores kunder. Zenith er den nye type mediebureau, der modigt og effektivt navigerer rundt i det hurtigt skiftende medielandskab. Vi elsker forandring og har en forståelse af vores kunders forretning og det marked, de opererer i.

 


Det siger Electrolux om os

“Vi har igennem en årrække brugt Zenith som mediepartner. Vi har i den periode oplevet, at der bliver leveret gode, stærke og spændende løsninger, som opfylder vores krav til markedsføring. Zenith er dygtige til at omsætte kreative Briefs og strategier til håndfaste concepter, som er lette at implementere. Lokale og kompetente kontaktpersoner sørger for en let daglig dialog, samt en grundig opfølgning på igangv ærende projekter.”
Tommy Vesterager Trade Marketing Manager – Electrolux


Det siger Cloetta om os

“Zenith er meget professionelle, og leverer altid, hvad der er forventet og mere til. De er både fakta-baserede og kreative i deres måde at løse opgaver på. Man føler sig altid i sikre hænder hos Zenith.”
Line Norup Brand Manager – Cloetta


Optimerede løsninger skaber resultater

Vi har en klar vision – at levere kommunikationsløsninger, der gør vores kunder glade og deres medieinvesteringer rentable. Det gør vi ved at basere vores rådgivning på forskning, videnskab og egne metoder for så præcist som muligt at lokalisere det optimale media-mix og dermed effektivisere vejen til målgrupperne – og opnå resultaterne.


Forskning, innovation, motivation

Ingen har så massiv og forskningsbaseret viden om medier som os – det gælder både inden for digital markedsføring, sociale medier, traditionelle medier, egne kanaler, købte medier og optjente medier. Denne viden bruger vores medarbejdere til at rive traditionelle barrierer ned og skabe nye kommunikationsløsninger, der skaber værdi for vores kunder.


Effekt for investeringer

Vi tilbyder hele spektret af planlægning, indkøb, mediestrategi, prisforhandling, kampagneplanlægning og alt andet, der målretter og differentierer vores kunders kommunikation – Kommunikation, der giver vores kunder resultater og værdi for deres medieinvesteringer.

Zenith i Norden

I dag er mange organisationer og virksomheder nordisk organiseret. Vi ved, hvordan disse organisationer fungerer, og hvordan vi samarbejder gnidningsfirt sammen med dem. Zenith er et hurtigt voksende netværk i de nordiske lande, og vi har et tæt samarbejde med vores kolleger i Norge, Sverige og Finland om mange af vores nordiske kunder.

Flere opgaver håndterer vi i koordination med Norge, Sverige og Finland, og vores team har stor erfaring med at styre både nordiske og lokale teams. Vores teams afspejler altid kundens organisationsstruktur, og vi har altid en dialog om de nordiske og lokale arbejdsprocesser, så de bedst muligt opfylder kundernes behov.


Zenith i verden

Zenith i Danmark er et internationalt mediebureau og er en del af Publicis Media, som har afdelinger overalt i verden. Med 250 kontorer i 74 lande er Zenith et af verdens største netværk af mediebureauer. Inden for koncernen har vi en række specialist-afdelinger og -funktioner som eksempelvis Performics og Newcast, der leverer specialiseret viden og værdiskabende ydelser til vores kunder – og er en god støtte til at optimere medieplanlægningen og udvikle nye muligheder på tværs af alle platforme.

www.zenithoptimedia.com